Aanbevelingen voor potloden?

Cas de Graaf

Er zijn zodat vele merken, kan ik niet van hen een lijst maken allen. Bijvoorbeeld, in de laatste maanden heb ik een verhoging van de populariteit van de pennen van OIC van Noodler gezien. Ik houd persoonlijk van OIC te gebruiken, maar ik zal nog de pennen van OIC van andere Noodler aan mijn vrienden adviseren als ik hen zie, zolang zij in hun gebruikelijke opslag beschikbaar zijn. Ik denk OIC Noodler beste in de markt is. Ik heb deze verscheidene jaren nu gebruikt. Zij zijn uiterst duurzaam, lichtgewicht en comfortabel, en zij zijn een grote prijs in vergelijking met andere pennen (hoewel u hen niet zeer goedkoop zult vinden). Ik houd van hoe zij een goede greep hebben en voor bijna om het even welke tekeningstaak kunnen worden gebruikt. Hier zijn enkelen van mijn favorieten. Welk drukpotlood 0,3mm/0,35mm? Zij zijn allen vrij veel identiek in grootte, maar ik koos het kleinst omdat het kleiner is dan de meest gebruikte pen, Gevoeld M. Ik houd van dat ik het in mijn zak kan passen zonder het moeten mijn beurs openen. Ik gebruik hen meestal voor tekening, maar ik gebruik hen voor ook het schrijven. Ik gebruik eerste twee in een notitieboekje om mijn penaankopen (er is een klein lusje op elk van de pen zodat kunt u spoor houden), derde voor tekening, en het vierde na verloop van tijd te volgen voor het schrijven. Het potlood dat ik voor dit project gebruikte is de Bamboe Zwarte Lak #15 (0,14 oz.). Het is een zwarte met een geelachtige basis met een purpere flikkering die bijna als flikkering is. Het is een steen eindigt. Dies ist beachtenswert, im Vergleich mit potlood Het is werkelijk gemakkelijk te mengen, maar mengt zo vlot niet zoals het als u een inleiding op basis van olie gebruikte. Dit is het enige potlood dat ik die als dit ben heb geprobeerd. Het schijnt het perfecte potlood voor dit project te zijn. Het heeft de perfecte hoeveelheid pigment en is zeer gemakkelijk te mengen. Ik vond dat u een potloodborstel of een klein penseel kunt gebruiken om enkele het mengen te doen. Ik verkies persoonlijk de borstel, maar u kunt vinden dat u een beetje mengend doet dan ik. Als u niet een weinig extra let op dan mengend adviseer ik u dit één opraapt. Het is een werkelijk goed potlood. Als u het meest potloodtest niet hebt vernomen, is dit een kleine Nederlandse blog. U kunt meer over me, mijn blog, en mijn potloden hier te weten komen. Dit potlood is een groot alternatief aan ik hier herzag. Het heeft een moderner ontwerp en het plastic geval is vrij comfortabel. Ik ben niet zeker hoe ik van het beter houd maar ik houd werkelijk van het algemene ontwerp. Het heeft ook sommige vrij fatsoenlijke overzichten. Als u tot het meest potloodtest nieuw bent zou ik u adviseren om dit post eerste te controleren. Het geeft een groot overzicht van wat achter de schermen gebeurt, en het proces om een potlood te ontwikkelen. Hier is een verbinding met de laatste blogpost: Een Potloodoverzicht: Het potlood van Next Generation A is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om grotendeels te schrijven, kan het een naald en een pen zijn voor het schrijven. Nochtans, is de meerderheid van potloden pennen.