Dat is hoe ik test

Cas de Graaf

Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij u van een overzicht op onze nieuwe producten voorzien, een overzicht van hun sterke punten en zwakheden. Zo, hier gaan wij, alle recentste potloden en pennen beschikbaar in dit overzicht en een lijst van waar te hen kopen.

Alle getoonde beelden moeten alleen voor illustratieve doeleinden en moeten niet als verklaring over kwaliteit of een ander aspect van de hier vermelde producten worden genomen. Potloden, potloden, potloden. Ik weet wat u gaat zeggen, weet ik het. Dat alles kwesties is dat wij het punt overkomen! Hier gaan wij! Ik ben altijd gefascineerd door potloden en de manier de mensen hen gebruiken, heb ik een bepaalde affiniteit voor allemaal. Zij maken het leven zo gemakkelijk, bekijk ik nooit een nieuw potlood, duikt het enkel in mijn hand op. Het voelt groot, en het maakt het leven zo eenvoudig. Ik zou zeggen zelfs dat het schrijven het gemakkelijkste ding ter wereld is.

Dat zullen wij ons beste uw het winkelen ervaring gemakkelijk en spanning-vrij zo doen maken mogelijk. Wij zullen proberen om u aan de beste plaats te begeleiden om het juiste potlood te vinden, maar zich gelieve bewust van onze eigen biases te zijn. Zo hier zijn sommige uiteinden die wij in de loop van de jaren van onze eigen persoonlijke ervaring en onze favoriete merken hebben geleerd: 1. Pluk een merk met de laagste prijs. Duurder het potlood, langer duurt het gebruikt om te worden. Wij zijn altijd open aan uw aanbevelingen en de suggesties te verlaten zo gelieve hen in de commentaren. 2. Zoek een potlood dat een mengeling van verschillende materialen is. Sommige van onze meetapparaten hebben geconstateerd dat de goedkopere potloden zwakker neigen te zijn dan anderen en dat sterker het potlood minder het zullen duren. 3. Sommige mensen vinden dat hun potloden oud zullen duren, maar als zij niet genoeg tijd vergen uit te drogen zullen zij uiteindelijk hun greep op het document verliezen.

Wij kunnen niet zeker zijn wat de volgende versie van potloden, maar wij zal zijn weet zij beter en slimmer gaan zijn. Daarom is het zulk een genoegen om onze vooruitgang met u te delen.

Ik heb potloden in de afgelopen 18 jaar getrokken. Ik heb een graad in tekening, zodat is mijn kennis breed. Ik houd ook van te experimenteren en nieuwe manieren te vinden om het ontwerp van mijn tekeningen te verbeteren. Ik ben ook altijd geïntrigeerd met de kunst van origami en de kunst van potlood het maken. Mijn doel is deze twee hartstochten te delen en de volgende generatie van makers te inspireren door onze uiteinden en trucs te delen en hen te helpen hun ambacht verbeteren.

Aangezien ik een potlood ben geworden maven, zodat hebben ik ontdekte sommige nieuwe trucs en uiteinden. Een paar deze uiteinden worden reeds vermeld op deze blog, zoals het gebruik van een schone waterverf en een goede potlood het schoonmaken routine.