Hoe teken ik een stripfiguur in een andere pose?

Cas de Graaf

Trek het. Dat het. En u weet wat? Dat is precies hoe ik mijn jonge geitjes trek. Ik trek op een bepaalde manier hen die hen maak als beeldverhaalkarakters kijken. Ik geef hen geen stel, zet hen enkel in een positie die tot een beeldverhaalkarakter uit hen zal leiden. Dat is de beste manier voor te trekken hen, omdat is op de manier stel zij het zullen trekken. Demzufolge ist es auf jeden Fall hilfreicher als Blokken Puzzel. Ik kan niet hen als één of ander beeldverhaalkarakter trekken, maar ik kan hen als een potloodschets trekken, zodat in orde is het. Mijn dochter en ik sta 8 te draaien op het punt, zodat wil ik hen kunnen trekken behoorlijk, zodat nam ik mijn eigen potloodtekening en begon om het op papier te werken. Ik begon haar op een bepaalde manier, als de manier te trekken de persoon haar in de grappige boeken zou trekken die ik als jong geitje heb gelezen. Ik wilde haar kijken als zij zou trekken in een grappig boek. In het begin hield ik niet van hoe het potlood uit uit haar potlood kwam, zodat veranderde ik het een beetje, zodat zou het regelmatig wegvloeien. Zij houdt nu van het. Mijn favoriete manier om potlood te trekken is deze manier. Ik ken de tekening, de lijnen van de schets en de kleur. Ik trek haar ogen niet, bijvoorbeeld, omdat zij te klein zijn en ik niet denk ik hen kon trekken. Ik kan haar gezicht trekken, maar ik ben niet zeker hoe. Ik houd van dat het niet ook gedetailleerd is, omdat de lijnen niet scherp zijn, het natuurlijker is. Het moet geen perfecte cirkel zijn, omdat dat kan zijn teveel voor sommige mensen. Ik weet wat het als in mijn hoofd kijkt, maar ik moet het op papier eerst trekken. Het is een zeer fundamentele manier van tekening, en ik denk niet het voor echte tekeningen werkelijk goed is. En als ik de ogen van iemand trek, is het enkel klein te, is het te zacht. En dat is wat de mensen willen. Omdat het niet als een foto kijkt. Wat is uw aangewezen het schrijven middel? Hebt u een specifiek middel in mening? In het algemeen ben ik geen kunstenaar, zodat mijn is schrijven persoonlijker dan met tekeningen. U kunt „I-liefdetekening“ zeggen, maar het betekent om het even wat niet aan me. Ik ben een realist wanneer ik schrijf. Zo verkies ik gewoonlijk te trekken en te schrijven. Wanneer ik trek, is mijn eerste gedachte, „wat ik kan schrijven met?“ En als u kunt trekken, is het O.K. Im Kontrast zu potlood Test kann es demnach auffällig beachtenswerter sein. om te schrijven. Mijn favoriet middel is pen en document. Hebt u om het even welke raad voor nieuwe pengebruikers? Als u wilt leren hoe te schrijven, is het niet moeilijk. Eerst en vooral, moet u de boeken van heel wat grote schrijvers lezen. Voor me, is het grootste boek waarschijnlijk David Eberwein „hoe te schrijven“ (die ik meer dan 20 keer in school las). U kunt vele uitstekende vrije online het schrijven programma's vinden. De grootste uitdaging met het schrijven heeft het correcte idee van wat ongeveer te schrijven. Mijn eerste stuk voor „Mozart Pen“ was over de ogen van een kat. Toen ik het stuk beëindigde vond ik dat mijn ideeën een vaag beetje waren en ik moest van bij het begin beginnen. Dat is toen ik begon meer over „te schrijven hoe te om“ boeken te schrijven.